‘Ususret Cvjetnici i Uskrsu’ – građani dobrovoljnim prilozima podržali kupnju novoga metkovskoga mamografa

 

Članice Udruge oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ te Udruge ‘Otac Ante Gabrić’ tijekom ožujka su održale ciklus radionica pod nazivom ‘Ususret Cvjetnici i Uskrsu’.

Na radionicama su različitim tehnikama uređivale uskrsne pisanice te aranžmane, a posljednjih dana su i plele maslinove grančice. Radove nastale na radionicama jutros su izložile na pultu ispred Pošte u Metkoviću. Brojni građani izabrali su za sebe ukrase i maslinove grančice te ostavili dobrovoljni prilog. Sva prikupljena sredstva namijenjena su kupnji novoga mamografa za Dom zdravlja Metković.

Kino_baner
Kino_baner

Naime, kako je poznato, inicijativu za kupnju novoga metkovskoga mamografa pokrenula je Udruga ‘Život’ koja u tu svrhu provodi različite aktivnosti. Svi vi koji danas niste stigli otići do Pošte i ostaviti dobrovoljni prilog, možete to napraviti uplatom na donacijski račun otvoren za tu namjenu. Broj računa je: HR7123900011500227268.

Članice udruga ‘Život’ i ‘Otac Ante Gabrić’ danas je podržala i pročelnica županijskoga Odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content