Privremena regulacija prometa za vrijeme održavanja procesija na Veliki petak

 

Mole se vlasnici vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Paške Baburice, Oca Ante Gabrića i Ante Starčevića (od Trga do starog kina) da dana 7. travnja 2023. godine za vrijeme procesije na Veliki petak, u vremenu od 17 sati do 22 sata, ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve Svetog Ilije.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Također, iz Grada Metkovića mole vlasnike vozila koji svoja vozila parkiraju u ulicama: Zagrebačka (od križanja sa Ulicom Alojzija Stepinca do križanja sa ulicom Put Narone), Put Narone (od trafostanice do Dodiga), Zrinskih i Frankopana (od Dodiga do križanja sa ulicom Alojzija Stepinca) i u ulici Alojzija Stepinca, da dana 7. travnja 2023. godine za vrijeme procesije na Veliki petak, u vremenu od 17 sati do 22 sata, ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve Svetog Nikole.

Za vrijeme procesija u navedenim ulicama uspostaviti će se privremena regulacija prometa te molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content