Utakmica ONK Metkovića i Konavljanina odgođena zbog napada na igrača gostiju

 

Utakmica 17. kola 1. ŽNL DNŽ između ONK Metkovića i HNK Konavljanin iz Čilipa odgođena je zbog napada na jednoga od igrača Konavljanina. 

“Današnja utakmica sa ONK Metković odgođena je zbog napada dvojice igrača HNK Slaven Gruda i par momaka s Grude nad našim igračem Pero Opušić u Popovićima. Nakon ukazane liječničke pomoći na Hitnom prijemu OB Dubrovnik Pero je pušten kući. U šoku smo jer je napad bio isplaniran, (Pero je trazen na više lokacija u Čilipima i Popovićima) zbog različitog razmišljanja o nogometu. Mišljenja smo i da je Pero napadnut jer je igrač našeg kluba. Oštro osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i nadamo se da se ovakve stvari više neće ponavljati”, poručili su na svojoj Facebook stranici iz HNK Konavljanin. 

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Povodom ovoga događaja oglasili su se i iz metkovskog županijskog ligaša ONK Metković.

“U ovom trenutku, tužni zbog cijele nastale situacije, jedino što smo mogli je solidarizirati se s momčadi HNK Konavljanin i pristati na odgodu susreta. Novi termin odigravanja će biti objavljen nakon dogovora predstavnika klubova s Povjerenikom natjecanja 1. ŽNL DN”, ističu iz ONK Metković. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content