Kino ‘Pobjeda’ – za vikend ‘Čuvari Galaksije 3’, ‘Mavka: čuvarica šume’ i ‘Tri mušketira: d’Artagnan’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije: ‘Čuvari Galaksije Vol. 3’, ‘Mavka: čuvarica šume’ i ‘Tri mušketira: d’Artagnan

U petak, 5. svibnja s početkom u 20 sati na rasporedu je akcijska komedija ‘Čuvari Galaksije Vol. 3’. U trećem Marvelovom filmu redatelja Jamesa Gunna gledamo mnoga poznata lica.

Kino_baner
Kino_baner

U novoj uzbudljivoj priči o Čuvarima galaksije, naša omiljena grupa neprilagođenih izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji još uvijek tuguje zbog gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od svojih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

*Napomena: Film „Čuvari Galaksije 3“ sadrži nekoliko sekvenci s jakom svjetlošću koja može utjecati na posjetitelje koji su osjetljivi na fotosenzitivnu epilepsiju ili na druge osjetljivosti na svjetlost.

U subotu, 6. svibnja u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Mavka: čuvarica šume’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce — sam Izvor života — od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

U subotu, 6. svibnja u 20 sati na rasporedu je film ‘Tri mušketira: d’Artagnan’. Raskošna adaptacija predstavlja nove likove i brojne lokacije, od slavnog Louvrea do Buckinghamske palače, preko oluka Pariza do opsade La Rochellea…

Nevjerojatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu dArtagnan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati mušketir garde. Unatoč neuspješnoj regrutaciji, on ipak postaje dio trojice najdojmljivijih mušketira – Athosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopi u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstit će mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content