Radionica ‘Kreiranje brenda i sadržaja na Instagramu i osnove Canve’ u Gradskoj knjižnici Metković

 

U Gradskoj knjižnici Metković, u petak, 28. travnja 2023. u 17 sati u sklopu 6. Dana medijske pismenosti, održat će se besplatna radionica „Kreiranje brenda i sadržaja na Instagramu i osnove Canve“.

Radionicu će voditi Vesela Vuković i Ivana Deak, mlade i uspješne poduzetnice koje su sa svojim znanjima o digitalnom svijetu poznate i priznate u cijeloj Europi. Ova radionica je nastavak na radionicu „Online prilike i online poduzetništvo“, na kojoj je, između ostaloga, bilo riječi i o tome zašto je važno biti vidljiv na društvenim mreža.

Kino_baner
Kino_baner

Ovo predavanje će se više bazirati na konkretnim primjerima i praktičnoj primjeni znanja budući da smo teoretsku podlogu dobili na prijašnjoj radionici.

„Želiš zajednicu koja komentira i dijeli tvoje objave te ti šalje upite na Instagramu?

Želiš li imati predivne vizuale koji su kao oni koje gledaš na profesionalnim profilima?

Onda je ova besplatna, interaktivna radionica sve što ti je potrebno!

Vesela Vuković, stručnjak za digitalni marketing i rad u Canvi će ti otkriti kako jednostavno i lako kreirati kao profesionalac bez prethodnog znanja o grafičkom dizajnu.

Ivana Deak, biznis mentor će te uvesti u kreiranje brenda na Instagramu, kako bi se ljudi spojili s tvojim binzisom na osobnoj razini, te kako bi angažman tvoje Instagram zajednice bio što veći.

Uz teorijski dio, cilj radionice je da zajedno kreiramo objavu za Instagram koja plijeni pažnju tvoje publike. Objavu koja je savršeno kreirana i vizualno i opisom. Stoga obavezno ponesi laptop, a kao alternativa laptopu, poslužiti će ti i tvoj smartphone.

Ne propusti iskoristiti ovu priliku i steći nova znanja i vještine koji će unaprijediti tvoj biznis“, poručili su iz Gradske knjižnice Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content