Rukometašice Metkovića u napetoj završnici pobijedile Orkan

 

Cure ŽRK Metković jučer su gostovale u Omišu gdje su u posljednjoj ovosezonskoj utakmici 2. HRLŽ-jug pobijedile ŽRK Orkan s rezultatom 30:29.

Kako su u prošlom kolu domaće igračice pobijedile ŽRK Kaštele, a Metkovke na svom terenu ŽRK Zadar, međusobni rezultat u susretu ove dvije ekipe određivao je redoslijed sredine tablice. Metković je nastupio bez standardnih Obšivač i Šiljeg, dok je nekoliko cura igralo sa ozljedama. Ipak, cijelo vrijeme je bila vidljiva velika želja obje ekipe za pozitivnim rezultatom. U zadnju minutu ulazi se izjednačeno, nakon čega Metkovke postižu gol preko Bonifačić, koji se pokazuje kao pobjednički.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Za ŽRK Metković su nastupile; Lara Jurina (GK), Meri Obradović, Nina Bonifačić 1, Lea Erceg 2, Nina Dodig, Laura Majić, Andrea Pletikosić 2, Paula Buljubašić 1, Josipa Bebić 12, Matea Andreis 4, Petra Jurilj, Martina Klarić (GK), Lucija Družijanić, Marija sardelić 4, Tina Vučićević 4, Laura Grubišić.

Ovom pobjedom ŽRK Metković je postigao i bolji rezultat nego prošle sezone, kada je također osvojio 16 bodova, ali ovaj put im je to uspjelo odigravši dvije utakmice manje. Sezonu završavaju na odličnom četvrtom mjestu.

FOTO: arhiva

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content