Mjesec našeg filma u Kinu ‘Pobjeda’ Metković

 

Mjesec svibanj, u kojem projektom ‘H15 – 15 godina u našem filmu’ Hrvatski audiovizualni centar obilježava 15 godina djelovanja, proglašen je ‘Mjesecom našeg filma’. Naime, od 1. do 31. svibnja u čak 56 gradova i 72 kina diljem Hrvatske bit će prikazano 60 domaćih filmova realiziranih u proteklih 15 godina, i to putem više od 480 projekcija!

Mjesec našeg filma zamišljen je kao program koji za cilj ima publiku provesti kroz domaću kinematografiju u proteklih 15 godina podsjećajući je na neke od najuspješnijih i omiljenih filmova uz koje su odrastali, razvijali se, educirali, rasli, mijenjali se. Pogledom unatrag nastojimo podsjetiti na uspjehe hrvatskog filma i audiovizualne proizvodnje u proteklom razdoblju i proslaviti ih te tako motivirati publiku na praćenje hrvatskog filma i u budućnosti. Program u sklopu Mjeseca našeg filma održat će se u kinima u sklopu Kino mreže, nezavisnim kinima te u CineStar kinima diljem Hrvatske.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

U program Mjesec našeg filma uključeno je i Kino ‘Pobjeda’ Metković u kojem će biti održane tri filmske projekcije, a ulaz je slobodan!

  • ‘Vrlo mokra noć u muzeju’, animirani kratkometražni film – utorak, 9. svibnja u 17:50
  • ‘Šegrt Hlapić’, igrani pustolovni film za djecu, utorak, 9. svibnja u 18 sati
  • ‘Osmi povjerenik’, dugometražni igrani film, srijeda, 10. svibnja u 20 sati

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content