Bruna Kozina državna prvakinja na 65. Natjecanju mladih tehničara

 

U Vodicama je od 2. do 5. svibnja održana državna razina 65. natjecanja mladih tehničara.

Ove godine je na natjecanju sudjelovalo preko 7 000 učenika viših razreda osnovnih škola iz cijele Hrvatske (školska/županijska razina). Najbolja 256 mlada tehničara su se natjecala na državnoj razini, među kojima je bilo i dvoje učenika iz Osnovne škole Stjepana Radića Metković, objavljeno je na stranici Škole

Kino_baner
Kino_baner

Bruna Kozina učenica 5. razreda se natjecala u kategoriji Fotografija. Nakon uspješno riješenog pismenog testa, odlično je odradila svoj praktičan zadatak te ga i pred sručnim povjerenstvom usmeno predstavila. Ukupan zbroj bodova iz sve tri komponente vrednovanja doveo ju je na vrh ljestvice u konkurenciji 24 najboljih učenika u državi u svojoj kategoriji, te time stekla titulu državne prvakinje na natjecanju mladih tehničara u kategoriji Fotografija. Učenik 7. razreda Luka Bebić se na istom natjecanju natjecao u kategoriji Obrada materijala te također postigao zapažene rezultate.

Ovogodišni predstavnici škole na državnom natjecanju mladih tehničara nastavljaju kontinuitet vrhunskih rezultata svojih prethodnika. OŠ Stjepana Radića sigurno je jedna od najuspješnijih škola u Republici Hrvatskoj na natjecanjima mladih tehničara. U zadnjih 13 godina na natjecanjima mladih teničara imaju 6 državnih prvaka, i veliki broj učenika koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i postizali 2.,3., 4…mjesta. Svim učenicima je bila mentorica Marina Nikolić, prof.

Više fotografija pogledajte na stranici Osnovne škole Stjepana Radića s koje smo preuzeli ovu lijepu vijest. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content