Otvorena humanitarna izložba fotografija članova HPD Gledavac

 

U Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković sinoć je otvorena Humanitarna izložba fotografija HPD Gledavac.

Riječ je o fotografijama članova HPD Metković, a u Galeriji je izloženo njih 30-ak nastalih na izletima društva kroz Hrvatsku, BiH i Italiju. Jučerašnji dan, 5. svibnja obilježava se kao Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom, pa će prihod od prodaje fotografija biti uplaćen Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Nakon uvodnih riječi ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković, više o izložbi su na otvorenju redom govorili članica HPD Gledavac Nataša Parmać, terapeutkinja Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Irena Obradović te član ocjenjivačkoga žirija izložbe prof. Zvonko Kežić. Izložbu je otvorenom proglasila članica Leptirića Antonela Krstičević, a svi zainteresirani mogu je pogledati svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati. Također, svi koji žele kupiti fotografije mogu to napraviti tako da se jave članovima HPD Gledavac.

Dodajmo još kako se za glazbeni dio otvorenja izložbe pobrinuo naš poznati kantautor Branko Bebić, ujedno i autor himne HPD Gledavac.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content