U Galeriji GKS-a otvorena izložba fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji

 

U organizaciji Hrvatskoga ronilačkoga saveza, Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, Športsko-ronilačkoga ekološkog kluba Delta 5 i Udruge Malo more Komarna u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta večeras je otvorena Izložba fotografija s Prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji.

Uz ravnateljicu Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinku Mijoč, o izložbi su govorili tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije Tomislav Sjekavica, član UO Hrvatskoga ronilačkog saveza Mijo Vukušić i predsjednik ŠREK Delta 5 Metković Toni Kuran.

Opus izložbe čini 38 fotografija s prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji koje je održano početkom rujna prošle godine u Dubrovniku. Na prvenstvu su sudjelovala 23 ronioca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Natjecali su se u dvije kategorije: DSLR (digitalni refleksni ili bezzrcalni (mirrorless) fotoaparati) i KOMPAKT (digitalni kompaktni fotoaparati ili akcijske kamere). Bile su zadane tri teme: fotografija podvodnog ambijenta s modelom ili bez njega, fotografija ribe i makro fotografija.

Izložbu možete pogledati u Galeriji GKS-a svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content