Koncert nacionalnoga ansambla LADO u GKS-u

 

U Gradskome kulturnom središtu Metković u srijedu, 24. svibnja s početkom u 20 sati plesni koncert će održati Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO.

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO nacionalni je profesionalni folklorni ansambl osnovan 1949. Pune sedamdeset i tri godine repertoar Ansambla LADO oblikovan je i temeljen na vrhunskim koreografskim i glazbenim djelima kojima se na zavidnoj estetskoj, umjetničkoj, izvedbenoj i profesionalnoj razini interpretira plesna, glazbena i odjevna baština hrvatskoga sela.

Kino_baner
Kino_baner

Koncert je poklon Grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport Metković građanima Metkovića povodom Dana državnosti. Ulaz je slobodan, a podsjećamo kako su rezervacije obustavljene. Preostale ulaznice bit će u optjecaju uoči koncerta na blagajni koja se otvara u 18 sati. Također, svi koji su rezervirali svoje ulaznice mogu ih preuzeti svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati, a najkasnije do utorka, 23. svibnja do 13 sati! Rezervirane ulaznice koje ne budu preuzete do tada, ići će u slobodan optjecaj uoči samoga koncerta.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a omogućili su ga Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content