Bruna Kozina i njena mentorica Marina Nikolić na svečanoj dodjeli Oskara znanja

 

Oskar znanja je najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Oskarom znanja se već 19 godina nagrađuju uspješni i izvrsni učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Svečanu dodjelu Oskara znanja organizirali su Agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Hrvatske zajednice županija.

Kino_baner
Kino_baner

Među ovogodišnjim dobitnicima Oskara znanja u Zagrebu su i učenica Osnovne škole Stjepana Radića Metković Bruna Kozina, ovogodišnja državna prvakinja na Natjecanju mladih tehničara u kategoriji Fotografija  i njena mentorica Marina Nikolić, prof. kojoj je ovo šesti Oskar znanja u posljednjih trinaest godina.

Na ovogodišnjoj svečanosti dodjele Oskara znanja i bogatom programu predstavili su se ovogodišnji oskarovci, a čestitke za njihov zaslužen  trud dodijelili su im ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs i ravnateljica agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać. Poticajnu poruku najbolji za najbolje svim oskarovcima poslao je  Zlatko Dalić izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Genijalni lovac s najviše staža Dean Kotiga im je poručio da se znanje ipak isplati. Znanstvenik prof. dr.sc. Dragan Primorac uz čestitke ističe neka im znanje i predanost radu uvijek budu na prvom mjestu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content