Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – crtić ‘Ruby: Tinejdžerica Kraken’ i akcijska avantura ‘Indiana Jones i artefakt sudbine’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 1. srpnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Ruby: Tinejdžerica Kraken’ i ‘Indiana Jones i artefakt sudbine’.

U 17.30 na rasporedu je animirani film ‘Ruby: Tinejdžerica Kraken’, sinkroniziran na hrvatski jezik – urnebesna akcijska komedija o sramežljivoj tinejdžerici koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih krakena.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Slatka, nespretna 16-godišnja Ruby Gillman očajnički se želi uklopiti u Oceanside High, ali uglavnom se samo osjeća nevidljivo. Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame, koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.

Ali kada prekrši mamino pravilo br. 1, Ruby će otkriti da je izravni potomak ratničkih kraljica Kraken i da joj je suđeno da naslijedi prijestolje od svoje bake zapovjednice, kraljice ratnika Sedam mora. Krakeni su se zakleli da će štititi oceane svijeta od uzaludnih sirena željnih moći koje se stoljećima bore s Krakenima. Postoji jedan veliki i trenutni problem s tim: lijepa, popularna nova djevojka u školi, Chelsea slučajno je sirena. Ruby će naposljetku morati prigrliti ono što jest i učiniti sve kako bi zaštitila one koje najviše voli.

U 20 sati na rasporedu je akcijska avantura ‘Indiana Jones i arterfakt sudbine’. Harrison Ford se vraća u ulozi najpoznatijeg profesora arheologije!

U petom filmu kultne franšize čija je radnja smještena u kasne šezdesete godine prošlog stoljeća, cijela je priča povezana sa svemirskim programom.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content