Boćarski klub Prud slavi 40. obljetnicu djelovanja

 

U organizaciji Boćarskoga kluba Prud danas se u Metkoviću igra boćarski turnir. Riječ je o turniru kojim BK Prud slavi 40. obljetnicu djelovanja.

Na turniru sudjeluje osam ekipa, a osim dvije iz Pruda, natječu se boćari Metkovića, Slivna, Mokošice, Sokola, Putnikovića i Gradca. Osim 40. rođendana, BK Prud slavi i povratak u 2. Hrvatsku boćarsku ligu.

Kino_baner
Kino_baner

„S obzirom na koronavirus i različite okolnosti protekle dvije godine igrali smo u 1. Županijskoj boćarskoj ligi, a sada se vraćamo u viši rang natjecanja, odnosno u 2. Hrvatsku boćarsku ligu. Zanimljivo je da su u Klubu u proteklih 40 godina igrali većinom igrači iz Pruda. Tijekom godina je bilo stvarno dobrih igrača, a imamo ih i danas. Između ostalih, Ante Jakić je igrač koji godinama igra za BK Metković u 1. ligi, Vedran Volarević igra Ligu prvaka. I trenutno imamo reprezentativca Njemačke. To je Krešimir Marušić koji je iz Pruda, a inače je na privremenom radu u Njemačkoj i vodi reprezentaciju Njemačke“, istaknuo je predsjednik BK Prud Davor Petković istaknuvši kako Klub ima odličnu suradnju s Gradom Metkovićem, ali i ostalim klubovima.

Turnir se tijekom dana igra u Boćarskome domu u Metkoviću, a u večernjim satima u školu u Prudu bit će održana zabava te dodjela medalja i pehara najuspješnijim ekipama.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content