Dječji Glas Neretve – Luce Mijoč pobjednica po glasovima publike, a Eni Nižić I. Nagrada žirija

 

Luce Mijoč osvojila je 1. Nagradu publike, a Ena Nižić I. Nagradu Stručnoga ocjenjivačkoga suda na 2. Dječjemu Glasu Neretve koji je sinoć održan na Ljetnoj sceni GKS-a Metković, u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Na 2. Dječjem Glasu Neretve nastupilo je 17 izvođača, a otvorila ga je ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč. U glazbenom dijelu večeri nastupali su Zvonimir Grmoja, Matea Gutić, Bruna Gujinović, Mila Vekić, Mara Murtezani, Erika Malezija, Cvita Vekić, Elena Grmoja, Klara Bebić, Luce Mijoč, Zlata Vekić, Ena Nižić, Mia Bebić, Dalibor Grmoja, Filipa Lovrić, Lea Čotić i Petra Matić.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Poslije glasovanja publike te vijećanja Stručnoga ocjenjivačkoga suda, koji su činili pročelnica za poslove Župana i županijske Skupštine DNŽ Žana Marević, profesorica Marija Maja Jerković te poznati bas u klapskom pjevanju Ante Šprlje, uslijedila je dodjela nagrada te proglašenje pobjednika.

Nagradu za najbolji scenski nastup osvojila je Klara Bebić, a Nagradu za najbolju interpretaciju Erika Malezija. Prvu nagradu  Stručnoga ocjenjivačkoga suda osvojila je Ena Nižić, a dodijelila ju je Žana Marević. Drugu Nagradu Stručnoga ocjenjivačkoga suda osvojila je Mara Murtezani, a dodijelio ju je Ante Šprlje, dok je treću Nagradu stručnoga ocjenjivačkoga suda dobila Matea Gutić, a dodijelila ju je Marija Jerković.

Prvu Nagradu publike Luci Mijoč dodijelio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a drugu Nagradu publike je Eni Nižić dodijelila ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč. Treća Nagrada publike pripala je Zvonimiru Grmoji, a uručila ju je direktorica TZ grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Drugi Dječji Glas Neretve završio je nastupom Luce Mijoč koja je pred publikom ponovno izvela pobjedničku pjesmu ‘Preživjet ću. Voditelji programa bili su Melani Primorac i Ivan Šutalo.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content