Poziv na razgovor (usmeno testiranje)

 

KLASA:112-01/23-01/02

Kino_baner
Kino_baner

URBROJ: 2117-10-04-07/23-6

Metković, 4. srpnja 2023. godine

Povjerenstvo za provedbu  natječaja za prijam djelatnika/ce na radno mjesto „Čistač/ica- spremač/ica“ na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci u Ustanovi za kulturu i sport Metković

     Temeljem objavljenog natječaja za prijam djelatnika/ce na radno mjesto „Čistač/ica- spremač/ica“ na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci u Ustanovi za kulturu i sport Metković, a nakon analize pristiglih prijava, Povjerenstvo dana 4. srpnja 2023. godine objavljuje

P O Z I V

NA RAZGOVOR (USMENO TESTIRANJE)

I. Povjerenstvo je utvrdilo da na razgovor može pristupiti kandidat:

Br. Ime i prezime Adresa Mjesto Broj u arhivi Datum i vrijeme zaprimanja
1. DIJANA BLAŽEVIĆ Ante Starčević 28 20350 Metković 15-23-3 20.6.2023.

9:30

 

II. Razgovor (usmeno testiranje) će se održati u prostorijama ureda računovodstva i financija Ustanove za kulturu i sport Metković (u zgradi Gradskog kulturnog središta), Stjepana Radića 1, 20350 Metković dana 10. srpnja (ponedjeljak) 2023. god. s početkom u 09:00 sati.

     Na razgovor je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu.

     Ne postoji mogućnost naknadnog razgovora, bez obzira na razloge koje kandidata eventualno priječe u dolasku u naznačeno vrijeme.

     Smatra se da je kandidat povukao prijavu na natječaj  ako se navedenog dana ne odazove u gore naznačeno vrijeme, bez obzira na razloge.

III. Rezultati razgovora (usmenog testiranja) objavit će se na web-stranici Ustanove za kulturu i sport Metković (www.metkovic.hr) i na Oglasnoj ploči Ustanove.

IV. Ovaj poziv objavljuje se na web-stranici Ustanove za kulturu i sport Metković (www.metkovic.hr) i na Oglasnoj ploči Ustanove.

 POVJERENSTVO ZA PROVEDBU NATJEČAJA

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content