Ljetno kino – u ponedjeljak ‘Nemoguća misija 7’

 

Projekcijom sedmoga dijela akcijskoga filma ‘Nemoguća misija: Odmazda, prvi dio’ u ponedjeljak, 17. srpnja u 21 sat započinju ovogodišnje projekcije u Ljetnome Kinu ‘Pobjeda’.

Sedmi i osmi film iz franšize ‘Nemoguća misija’ bit će i službeni ispraćaj Ethana Hunta, kojeg Tom Cruise tumači od 1996. godine. Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim u filmu kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu, prije nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina svijeta i kontrola budućnosti, mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko svijeta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Ethan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Kino_baner
Kino_baner

Najnovijim dijelom ‘Nemoguće misije’ kinoprojekcije se, nakon četiri godine pauze, vraćaju u predivan ambijent uz rijeku Neretvu. Naime, u vandalskome činu 2019. uništeno je platno na kojem su se prikazivali filmovi u Ljetnome kinu. Stoga je Ustanova za kulturu i sport Metković lani, uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Grada Metkovića, nabavila novo rolo platno te novi laserski projektor. Riječ je o platnu dimenzija 850 x 460 cm koje se automatski podiže i spušta te će tako pridonijeti većoj multifunkcionalnosti same Ljetne scene. Kada je u pitanju laserski projektor, riječ je o najnovijoj laserskoj tehnologiji, a isti je među prvima takvima postavljenima u Hrvatskoj te će značajno unaprijediti usluge za korisnike.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content