Održani su 19. Skokovi u Neretvu

 

U organizaciji Udruge ‘Ispod mosta’ danas su u Metkoviću održani 19. Skokovi u Neretvu.

Ovogodišnju manifestaciju otvorio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a uz skokove za mladež s male skakaonice, skokove s velike skakaonice te skokove s mosta, održano je i natjecanje za pršut.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

U skokovima za mladež s male skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Ante Petković. Srebrenu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Andrej Rezić, a brončanu medalju, pehar i prigodni poklon Jure Vištica. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Milan.

U natjecanju za pršut pobijedio je Neđo Obradović, a nagradu, medalju i prigodni poklon dodijelio mu je predsjednik Udruge ‘Ispod mosta’ Ivica Jakić.

U skokovima s velike skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i novčanu nagradu od 70 eura osvojio je Niko Tranpa. Srebrenu medalju, pehar i novčanu nagradu od 45 eura osvojio je Ante Pehar, a brončanu medalju, pehar i novčanu nagradu od 30 eura Davor Prnjić. Nagrade im je dodijelio predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

Prvo mjesto u skokovima s mosta osvojio je Jure Pavić, koji je dobio o zlatnu medalju, novčanu nagradu od 70 eura i prigodne poklone. Tomislav Krešić osvojio je srebrenu medalju, novčanu nagradu od 45 eura te prigodne poklone, a Iva Veraja brončanu medalju, novčanu nagradu od 30 eura te prigodne poklone. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Milan.

Program je, tradicionalno, vodio Goran Komazin Meka. Organizacija i ovogodišnje manifestacije bila je na zaista visokoj razini, a ne sumnjamo kako će organizatori pripremiti posebnu zabavu iduće godine kada su na rasporedu jubilarni 20. Skokovi u Neretvu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content