Nastupima bendova Justin’s Johnson i Queen Sensation sinoć je završen 1. Nera Etwa – Craft Beer & Music Festival

 

Nastupima bendova Justin’s Johnson i Queen Sensation sinoć je završen 1. Nera Etwa – Craft Beer & Music Festival.

Splitska šestorka Justin’s Johnson sa svojom čudesnom ritam i brass sekcijom te jedan od najboljih Tribute to Queen bendova na svijetu nadovezali su se na izvrsne nastupe Elvisa Sršena i TBF-a koji su održani u petak. A baš kao i prvoga dana Festivala, publika je uživala!

Metkovsko ljeto - baner
Gru_ baner

Možemo slobodno reći kako je urbani koncept festivala spojio vrhunske glazbenike, domaće proizvođače piva i gastronomske inovatore koji su dobili ovacije mnogobrojne publike, a tijekom dva dana održavanja, u Gradskome parku vladala je predivna atmosfera.

Posjetitelji su tijekom dvodnevnoga programa mogli kušati 17 vrsta piva od nekoliko pivovara – Brewville – Neretva Valley, Maskeron Beer Co. iz Dubrovnika, OldbridZ iz Mostara te Prve makarske pivovare. Festival je upotpunila i gastro ponuda Industry Puba i Zalogajčića.

Nera Etwa Craft Beer i Music Fest organizirala je metkovska pivovare Brewville – Neretva Valley.  Svakako treba napomenuti kako je ulaz na Festival bio potpuno slobodan zahvaljujući zlatnom pokrovitelju festivala Gradu Metkoviću, zlatnom sponzoru Brewville – Neretva Valley, srebrnom sponzoru Adduco, sponzorima: Kanban, Industry Pub, Tiskara Pečat, Frigo Bonsai, Volare, Hotel MB, Konoba Vrilo, Trivium, Kera Term, Dubrovnik Energija, prijateljima festivala: Partner grupa, Korni market & caffe, T-Reklam te partnerima: Ustanova za kulturu i sport Metković i TZ grada Metkovića.

Foto: Foto Studio Veraja 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content