Ljetno Kino ‘Pobjeda’ – u ovom tjednu ‘Meg 2: Put u dubinu’ i ‘Nindža kornjače: Makljaža s mutantima’

 

U Ljetnome Kinu ‘Pobjeda’ u ovom tjednu na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Meg 2: Put u dubinu’ i ‘Nindža kornjače: Makljaža s mutantima’.

U ponedjeljak, 14. kolovoza s početkom u 21 sat na rasporedu je akcijska avantura ‘Meg 2: Put u dubinu’.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim zastrašujućim stvorenjima.

Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca u najveće dubine oceana. Njihovo putovanje ubrzo postaje kaos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.

U srijedu, 16. kolovoza s početkom u 20:30 na rasporedu je animirani film ‘Nindža kornjače: Makljaža s mutantima’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba.

Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca!

Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content