‘Škola biciklizma’ – BK Metković započinje s upisom novih članova

 

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Pod nazivom “Škola biciklizma” pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja. Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na djecu i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji 

Kino_baner
Kino_baner

Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na mob. 099 825 6646.

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content