Neretvanski đir – obavijest o privremenoj regulaciji prometa

 

Iz Biciklističkoga kluba Metković uputili su obavijest za građane o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme održavanja utrka u sklopu biciklističke manifestacije ‘Neretvanski đir’.

  • 23. rujna 2023. (subota) – XCE Metković, nacionalno prvenstvo

U subotu, 23. rujna u vremenu od 8 do 16 sati na brdu Predolac kod Lovačke kućice održat će se biciklistička utrka MTB utrka XCE Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio požarnog širokog makadamskog puta. Molimo građane za oprez radi sigurnosti natjecatelja. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Advent Metković-baner najnoviji
BANER
  • 24. rujna 2023. (nedjelja) – XCO Predolac, međunarodna UCI class 1 utrka

 U nedjelju, 24. rujna u vremenu od 8 do 16 sati na brdu Predolac održat će se međunarodna biciklistička MTB utrka XCO Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio ulice Lovački put. Iz tog razloga u navedeno vrijeme zatvoriti će se za promet osobnih motornih vozila ulica Lovački put od vodospreme do križanja sa Dubrovačkom ulicom radi sigurnosti natjecatelja. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

 Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i Grada Metkovića.

Također, zbog loše vremenske prognoze odgađa se dio programa za djecu s poteškoćama koji je trebao biti održan u sklopu Neretvanskog đira. U dogovoru s UCDPDN Leptirići program se odgađa za idući vikend, 30. rujna ili 1. listopada.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content