‘A odakle ste Vi, gospođo?’ – publika uživala u izvedbi Ksenije Prohaske i Marijana Nejašmića Banića

 

‘A odakle ste Vi, gospođo?’ naziv je predstave koju su Ksenija Prohaska i Marijan Nejašmić Banić izveli sinoć u Gradskome kulturnom središtu Metković.

Riječ je o autorskome projektu cijenjene hrvatske glumice Ksenije Prohaske koja je tijekom svoje karijere uspjeh postigla i u Hollywoodu. Koautorica predstave je Ana Tonković, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić. Produkcija je Umjetnička organizacija Cabaret.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

 Radnja predstave odvija se kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, a uz mnogo humora otvaraju se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava. Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga je vidjela publika na predstavi.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content