Prijavite se na besplatnu edukaciju na temu „(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

 

Imate OPG, ali još niste sigurni koje su vaše obveze i davanja? Želite pokrenuti OPG, a ne znate koji su koraci osnivanja, uvjeti za prodaju proizvoda? Ne znate koji su uvjeti za obavljanje ugostiteljskih i turističkih usluga na OPG-u? Želite znati više o mogućnostima financiranja?

Centar za poduzetništvo organizira besplatnu online edukaciju na temu „(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Na vrijeme se prijavite jer obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavljaju stratešku odrednicu hrvatske poljoprivrede, osiguravaju održivo gospodarenje prirodnim resursima, čuvaju bioraznolikost te utječu na zaustavljanje trenda depopulacije i daljnji razvoj ruralnih sredina.

Termin održavanja: 06.10.2023. s početkom u 9:00 sati

Predviđeno trajanje edukacije: 4 sata

Program edukacije

Radionicu će voditi Valentina Hažić, poslovna savjetnica s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju poljoprivrednih proizvođača. Po struci je magistar agronomije, sveučilišni specijalist poslovne ekonomije te doktorand na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica je obrta Agrotina i članica OPG-a Hažić koje se bavi proizvodnjom i preradom jabuka i grožđa, pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga i usluge smještaja. Bavi se razvojem svog OPG-a u smislu planiranja razvojnih investicija i pripremanja projekata za financiranje iz EU fondova.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice:  https://forms.gle/RE9JNebpzs2wWAENA

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content