Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Slagalica strave X’, ‘Psići u ophodnji’ i ‘Kreator’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije ‘Slagalica strave X’, ‘Psići u ophodnji: Moćan film’ i ‘Kreator’.

U petak, 6. listopada s početkom u 20 sati na rasporedu je horor ‘Slagalica strave X’. Kultni i jedan od najpopularnijih horor serijala se vraća na filmska platna. Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. John Kramer (Tobin Bell) se vratio.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

U subotu, 7. listopada s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Psići u ophodnji: Moćan film’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad!

Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

 

U subotu, 7. listopada s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Kreator‘. Od vizionarskog redatelja filma Rogue One, Garetha Edwardsa, dolazi novi znanstveno-fantastični akcijski triler koji potiče na razmišljanje.

Smješten pedeset godina u budućnost u kojoj se vodi rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, Kreator je vizualno zapanjujući i potpuno originalan. Ovaj epski bezvremenski blockbuster pita se što to uistinu znači biti čovjek.

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog odlaska svoje žene, regrutiran je da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio tajanstveno oružje s moći da okonča rat—i samo čovječanstvo. Misija spašavanja svijeta vodi do moralne dileme kada Joshua sazna da je najveći neprijatelj čovječanstva – dijete.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content