Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u petak u OŠ Stjepana Radića

 

Povodom proslave Dana kruha, dana zahvalnosti za plodove zemlje OŠ Stjepana Radića organizira u petak, 6. listopada 2023. godine s početkom u 9 sati, za sve učenike i učitelje Matične škole i područnih škola u Bijelom Viru i Mliništu, projektni dan.

Drugim riječima, učeničke klupe su u petak prazne, zvono ne zvoni, a prava žurka nas čeka na svježem zraku na školskom igralištu. Na početku, održat će se prigodni kulturni program koji će završiti svečanim blagoslovom svih nazočnih.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Na ovogodišnjoj proslavi Dana kruha organizirana je prodajna izložba proizvoda koje će pripremiti učenici sa svojim roditeljima, a sva prikupljena sredstava bit će namijenjena za opremanje učionica klimatiziranim uređajima tamo gdje nedostaju.

„Upravo zato, ovogodišnji moto prodajne izložbe glasi ‘BILO LJETO, BILO ZIMA – DOBRO DOĐE SVAKOME KLIMA’! Pozivamo naše učenike da dođu sa svojim roditeljima, ali i sve drage Metkovce koji znatiželjno iščekuju još jedan dan za pamćenje naše škole. Donesite nam lijepo vrijeme i veliki osmjeh i mi ćemo biti zadovoljni, a ako stavite koji eurić u naše razredne kasice, skakat ćemo od sreće“, poručili su iz OŠ Stjepana Radića.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content