Udruga mladih Kolektiv poziva na Street Art Metković

 

U organizaciji Udruge mladih Kolektiv danas započinje Street Art Metković. Udruga Kolektiv poziva sve kreativce i umjetnike da se pridruže oslikavanju grada. Dopis prenosimo u cijelosti. 

Udruga Kolektiv poziva sve kreativne pojedince na naš Street Art Događaj!

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Street Art je inicijativa koja će okupiti umjetnike, kreativce i sve one koji vole umjetnost na otvorenom prostoru. Želimo uljepšati naš grad kreativnim muralima, a svi su pozvani da se pridruže. Ovaj događaj kreće danas, i u sklopu toga, ljubazno bismo vas zamolili da podijelite naše objave na društvenim mrežama kako bismo privukli što više sudionika i publike. To će nam pomoći da zajedno stvorimo nevjerojatne umjetničke radove i učinimo naš grad ljepšim. Kreirali smo objave na društvenim mrežama: Instagram i Facebook. Zajedno stvaramo uličnu čaroliju!

Pozivamo sve umjetnike, maštovite duše i kreativce da se pridruže našem street art događaju. Udruga Kolektiv vam osigurava boje i lokaciju, a vi donesite svoje talente! Samo nam pošaljite svoju skicu i datum kada biste željeli crtati. Vaša umjetnost će oživjeti naš grad!  Ne propustite priliku biti dio ovog kreativnog iskustva”, poručili su iz Udruge mladih Kolektiv. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content