‘Supertalent’ – Eni Nižić zlatni gumb od svih članova žirija!

 

Popularna emisija ‘Supertalent’ prikazuje se nedjeljom na Novoj TV, a sinoć smo u emisiji imali priliku vidjeti nastup na audiciji Metkovke Ene Nižić.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Malo je reći kako je devetogodišnja Ena svojim vokalnim sposobnostima, zanimljivim scenskim nastupom i karizmom oduševila četveročlani žiri koji čini: Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Martina Tomčić i Davor Bilman. Da je tako najbolje potvrđuje zlatni gumb koji je izravno vodi u idući krug natjecanja, a koji su joj zajedno dodijelili svi članovi žirija, što se u povijesti emitiranja Supertalenta u Hrvatskoj nikada nije dogodilo.

Kako je Ena istaknula, za svoj nastup se pripremala s mamom, koja joj je, uz tatu, brata i sestru najveća potpora. Ovim putem želimo čestitati Eni i poželjeti joj nogo uspjeha u daljnjem natjecanju, ali i životu. Također, čestitamo i Eninoj obitelji, ponajviše mami Suzani i tati Vedranu.

Kako smo već napisali, za talentiranu Enu Nižić svi mi u Metkoviću i okolici već smo odavno čuli. Devetogodišnja Ena, između ostaloga, bavi se pjevanjem, svira violinu i trenira karate. Na različitim festivalima već je odavno pokazala kako se odlično snalazi na pozornici. Lani je osvojila i 1. Nagradu publike na Dječjem Glasu Neretve, a ove godine, na istom natjecanju, pripala joj je 1. Nagrada Stručnoga ocjenjivačkoga suda. Posebno nam je drago što je Enin talent sinoć imala priliku vidjeti cijela Hrvatska, a u njezine daljnje uspjehe nimalo ne sumnjamo.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content