Pavi Jerkoviću i ‘Berbi mandarina te fotosafariju dolinom rijeke Neretve’ godišnja nagrada za najbolji program ruralnoga turizma

 

U sklopu dvodnevne manifestacije ‘Dani hrvatskoga turizma’ koja je održana u Rovinju, sinoć su dodijeljene godišnje turističke nagrade najboljima u turizmu.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Dane hrvatskoga turizma su, kao i svake godine, zajednički organizirali Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, koji su najbolje u turizmu birali zajednički te ih dodijelili u 15 kategorija.

‘Berba mandarina i fotosafari dolinom rijeke Neretve’ pobjednik je u kategoriji nagrada za najbolji program u ruralnom turizmu. Nagradu je u Rovinju preuzeo g. Pavo Jerković, idejni začetnik ovih turističkih programa koji se u dolini Neretve održavaju od 1996. godine. Gospodina Pavu Jerkovića i program berbe mandarina i fotosafarija u dolini Neretve za nagradu je prijavila Turistička zajednica grada Metkovića.

“Ova nagrada je veliko hvala svim mojim djelatnicima, kao i bivšima, te svim Neretvankama i Neretvanima! Svi ste vi zaslužili ovu nagradu! Hvala do neba i ponos moje, naše Neretve”, poručio je Pavo Jerković.

Inače, na Danima hrvatskoga turizma dodjeljena je i Nagrada za šampiona turizma koju je dobio Dubrovnik.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content