‘Neretvanska petica’ – na utrkama u Metkoviću 200 natjecatelja iz šest država

 

U organizaciji BK Metković i TK Neretva run u Metkoviću će se sutra (nedjelja, 26. studenoga) održati trkačka manifestacija ‘Neretvanska petica’.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Događaj se sastoji od dvije utrke – Neretvanska petica na 5000 m i Građanska Run & Walk utrka na 2800 m. Start utrka je pored Lučkog Mosta, a trči se preko Male Rive i Šetališta 116. brigade HV-a i nazad za utrku ili šetnju od 2800 m te dvokružno za utrku od 5000 m.

Na utrke je prijavljen maksimalan broj od 200 natjecatelja. Na građanskoj utrci sudjelovat će njih 50, a na utrci od 5 km njih 150. Natjecatelji dolaze iz šest europskih država – RH, BiH, Grčke, Norveške, Srbije i Slovenije. Osim nagrada najbržima, organizatori su pripremili i nagrade za najbržu Metkovku i Metkovca, najmlađega i najstarijega natjecatelja te brojne ostale paket nagrade.

Preuzimanje startnih pozicija te kulturno-zabavni program u Gradskome parku započinje u 12 sati, u 13:30 je start građanske utrke, a u 14 sati start utrke na 5 km. Dodjela priznanja i nagrada očekuje se oko 14:30, a zatvaranje manifestacije je oko 15 sati.

Iz TK Neretva run i BK Metković pozivaju sve sugrađane, ali i ostale da dođu u nedjelju u Gradski park te podrže natjecatelje. Pozivamo vas i mi da svojim dolaskom, osim natjecatelja, podržite i, sigurni smo, odličnu organizaciju događaja te uživate u zabavnom programu u Gradskome parku.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content