Pripreme RK Metković – Mehanika za drugi dio sezone

 

Rukometni klub Metković – Mehanika započeo je 8. siječnja pripreme za nastavak sezone u Paket24 Premijer ligi u kojoj će igrati Ligu za ostanak. Prvenstvo otvaraju 17. veljače gostovanjem u Osijeku.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Do tada ekipa trenira, a u sklopu priprema već su odigrali pripremne utakmice sa RK Čapljina i MRK Trogir. Uskoro slijede pripremne utakmice sa RK Leotar te generalna proba na turniru u Mostaru.

Dres Kluba u drugom dijelu sezone neće nositi David Šunjić. On se sporazumno razišao sa klubom te će karijeru nastaviti u redovima RK Ardiaei iz Župe dubrovačke. Nova lica u redovima Kluba su povratnik iz poljske Super lige Josip Bezer (24 g.) na poziciji lijevog vanjskog. Na istoj poziciji klubu se pridružio i jedan od najtalentiranijih mladih igrača u regiji Martin Butigan (19 g.) koji dolazi iz HRK Čapljina. Klub je produžio suradnju i s pivotom Danijelom Papićem koji se ekipi pridružio u završnici prvog dijela. Iz RK Metković – Mehanika sa zadovoljstvom ističu kako se nakon težih ozljeda normalnom treniranju vraćaju Domagoj Grizelj, Marko Romić i Hrvoje Batinović bez kojih su bili u najbitnijim utakmicama prvog dijela sezone.

Do promjena je došlo i  u stručnom stožeru kluba, a uz Damira Batinovića, glavnog trenera momčadi, u ulozi prvog pomoćnika biti dugogodišnji igrač Jure Šunjić.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content