NAJAVA – predstava ‘Tko je ovdje lud?’ u GKS-u Metković

 

Na scenu Gradskoga kulturnoga središta Metković u petak, 23. veljače s početkom u 20 sati stiže Kazalište Planet Art s predstavom ‘Tko je ovdje lud?’, D. R. Sandersona.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Uloge tumače Natalija Đorđević i Marko Torjanac koji potpisuje i režiju te scenografiju. Cijena ulaznice za predstavu je 8 eura, a mogu se kupiti u Gradskome kulturnome središtu Metković svakim radnim danom od 9 do 13 sati ili uoči predstave.

Tko je ovdje lud? kombinacija je crne komedije, drame i burleske koja nam, kroz šest isprepletenih psihoterapeutskih seansi, postavlja ozbiljna pitanja o našoj civilizaciji preispitujući standarde „normalnoga“ u svijetu. U svijetu pred pucanjem, u poliklinici na rubu grada, dvoje glumaca oživotvoruju plejadu prepoznatljivih likova te gledatelje, uz mnogo humora, upoznaju sa senzibilnim disidentima iz stvarnoga svijeta u isto vrijeme razotkrivajući svu njegovu krhkost. Mi samo moramo odlučiti s koje strane „ludila“ mi odabiremo biti.

Ovu šarmantnu, ludu i mudru distopiju kritika je odmah po premijernoj izvedbi usporedila s legendarnim Stilskim vježbama, a stalni interes gledatelja zbog kojega je doživjela više od 150 izvedbi, do sada je tu laskavu titulu opravdao.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content