Kome smetaju Vesele pisanice koje su oslikala djeca našeg grada?

 

U subotu, 23. ožujka družili smo se pored Veselih pisanica koje su oslikala djeca iz svih vrtića i škola našeg grada. Došao je Uskrsni zeko i krenuli smo u potragu za čokoladnim jajima, skakutali smo i plesali u našem dnevnom boravku na otvorenom – u Gradskom parku, pišu iz TZ grada Metkovića. 

Back to black_baner
Back to black_baner

Postavljene Vesele pisanice su trebale krasiti naš park do kraja ovog tjedna i pružiti priliku svima koji žele da pogledaju i fotoaparatom zabilježe divne radove naše djece.

Ali, nekome smetaju vesele pisanice koje su svojim rukama oslikala djeca našeg grada! Došavši u naš park, umjesto da se dive, vandali su otuđili dvije pisanice, a one koje su ostale, uništili su.

Zar nekom mogu smetati radovi naše djece, zar mogu biti toliko zločesti da rade takve stvari u našem dnevnom boravku na otvorenom, u samom srcu grada? Kako djeci objasniti što se dogodilo? Što još možemo očekivati u budućnosti od onih koji su počinili ovaj vandalizam, pitaju se iz TZ grada Metkovića. A isto bi se trebali zapitati svi mi. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content