Tvrtka AGS postala zlatni sponzor RK Metković – Mehanika, u Klub se vraća i Ante Granić

 

Tvrtka AGS postala je zlatni sponzor RK Metković – Mehanike, a ugovor su potpisali direktor tvrtke Stipe Borovac i predsjednik Kluba Nikola Veraja.

smotra- baner
smotra- baner

AGS je tvrtka iz Hrvatske, specijalizirana za aluminijske i ventilirane fasade te iz tvrtke vjeruju da detalji čine razliku jer je umjetnost u njima. Stipe Borvac, direktor i vlasnik društva AGS, naglasio je da kao rođeni Metkovic i bivši rukometaš, ima pravo i dužnost biti uz Rukometni klub Metkovic – Mehanika, poslali su u priopćenju iz Metković – Mehanike.

“Ogroman iskorak je napravljen, dolaze neki novi ljudi, novi klinci i nova vremena. To je očito i tu priču treba podržat, jer je simbol
Metkovića i njegov najveći Brand. Društvo AGS godinama kroz svoju politiku društveno odgovornog promišljanja stoji iza niza neprofitnih projekata, ali kad je taj projekt u Metkoviću, kad je to rukomet, tu dvojbe nema. Iznad svih…Metković”, kazao je Borovac.

Viktor Koncul:

“Posebno mi zadovoljstvo predstavlja ovaj današnji potpis. Još prije 10 godina kao zaposlenik Mađarske agencije Med-Sport doveo sam Antu Granića u mađarski klub Komlo. Tada smo rekli da bi bilo lijepo jednog dana vratiti se kući, u jaki Metković i to se danas upravo događa. Za to vrijeme Ante je postao jedan od najcjenjenijih vratara u Mađarskoj ligi, statistički nekoliko godina u samom vrhu lige po broju obrana u konkurenciji Mirka Alilovića, Rolanda Miklera, Rodriga Corallesa i sličnih te na kraju postao i madjarski rukometni reprezentativac što je ogroman uspjeh imajući u vidu ulaganja i igrače koji su tada igrali za tu reprezentaciju. Sada je došlo vrijeme za povratak kući, Ante je svojim iskustvom, kvalitetom i renomeom ono što nam je nedostajalo za iskorak kojeg želimo napravit, vjerujemo da će Ante svojim povratkom započeti priču povratka naših metkovaca sa ozbiljnim inozemnim karijerama u svoj grad, svoj klub”, kazao je Koncul.

“Zadnje četiri godine pratim naš rukometni klub i nisam mogao ostati imun na konkretan poziv aktualne Klubske uprave. Želim igrati rukomet u svojoj dvorani pred svojim navijačima. U najboljim sam igračkim godinama, iskustvo je učinilo svoje i na rukomet imam sasvim drukčiji pogled nego prije 10 godina kada sam krenuo s inozemnom karijerom. Sretan sam zbog tog. Hvala svima koji su pomogli da karijeru nastavim u Metkoviću. Zahvaljujem se klubu Comlo i Državi Mađarskoj na svim onim lijepim trenutcima i uspomenama koje ću zauvijek pamtiti, ali moje srce priča Hrvatski”, dodao je Granić.

Predsjednik Rukometnog kluba Metković-Mehanike, Nikola Veraja:

“Hvala Grani jer je održao svoje obećanje, hvala Vikcu, to je od početka bio njegov san. Hvala AGS-u, sto nas sve ove godine nemilosrdno potiče da budemo bolji, drukčiji i prepoznatljivi. Polovinom svibnja ide novo predstavljanje. U sljedećoj sezoni Klub mijenja ime. Nakon 4 godine dokazivanja, privatni kapital konačno ulazi u klub, a direktori trgovačkih društava/investitora u UO kluba. I hvala Dadi Milanu. Njegova je u ovoj rukometnoj priči bila zadnja, a sada se pokazuje i da je bio u pravu”, zaključio je Veraja.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content