Dalibor Milan poziva građane da izađu na Izbore: ‘Ako osvojim saborski mandat, neću odstupiti s mjesta gradonačelnika, već se i iz Sabora još snažnije zalagati za Metković, dolinu Neretve i cijeli hrvatski jug’

 

Posljednjega dana izborne kampanje, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, ujedno i kandidat HDZ-a u X. izbornoj jedinici, pozvao je sve građane da izađu na Izbore za zastupnike u Hrvatskome saboru.

Nerazdvojni_baner
Izazivači_baner

U svojoj objavi, Milan je pozvao građane da svojim glasom pruže podršku HDZ-ovoj Listi broj 7 te preferencijalnim glasom, njemu kao kandidatu broj 9. U slučaju da osvoji saborski mandat, Milan je istaknuo kako neće odstupiti s mjesta gradonačelnika Metkovića, već će se istovremeno iz Hrvatskoga sabora još snažnije zalagati za svoj grad, dolinu Neretve i hrvatski jug. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi ljudi,

Kao što znate, pred nama su Izbori za zastupnike u Hrvatskome saboru, a ja sam s velikom odgovornošću, ali i zadovoljstvom prihvatio prijedlog svoje stranke da budem kandidat HDZ-a i naših partnera u X. Izbornoj jedinici!

Već sedam godina vodim Grad Metković. Mnogo puta sam pokazao kako sam od prvoga dana glas onih kojima služim – mojih Metkovaca čija mi je podrška najveća motivacija! Zbog dobre suradnje s Vladom RH te našom Dubrovačko-neretvanskom županijom, uspjeli smo mnogo toga dobroga napraviti za Metković! Zbog toga znam kako bih kao zastupnik u Hrvatskome saboru mogao još i više! Ako osvojim saborski mandat, neću odstupiti s mjesta gradonačelnika Metkovića! Dapače, i dalje ću kao gradonačelnik nastaviti služiti svojim građanima te se, istovremeno, iz Sabora još snažnije zalagati za Metković, ali i dolinu Neretve, hrvatski jug i cijelu našu Domovinu. Bit ću zajednički glas svih nas!

U proteklih osam godina, otkako našu Domovinu vodi Vlada Andreja Plenkovića, mnogo je posla napravljeno i rezultati su vidljivi. Itekako ih možemo vidjeti svi mi na hrvatskome jugu koji smo u Europu i svijet poslali predivne prizore ponosa i zajedništva onoga dana kad je otvoren Pelješki most! U idućem razdoblju spremni smo za nova ulaganja i novi program čija će realizacija pridonijeti dodatnome razvoju, kako hrvatskoga juga, tako i cijele Hrvatske! Jer HDZ je pokazao da se može suočiti sa svim izazovima te da je put kojim vodi našu Domovinu, jedini pravi put kojim Hrvatska treba ići!

Predvođeni našim Brankom Bačićem, i svi mi s HDZ-ove Liste broj 7 u X. izbornoj jedinici, spremno stavljamo svoje znanje i iskustvo na raspolaganje našim sugrađanima te našoj Domovini. Spremni smo i dalje raditi kako bi Hrvatska nastavila ići putem razvoja, prosperiteta i stabilnosti.

Zato vas pozivam da u srijedu, 17. travnja izađete na Izbore za zastupnike u Hrvatski sabor te svojim glasom podržite pobjedničku listu HDZ-a – Listu broj 7 i mene kao kandidata broj 9!

Vjerujem u pobjedu, vjerujem u Hrvatsku i vjerujem u još bolju budućnost naše djece i generacija koje dolaze”, poručio je Milan. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content