Članovi Karate kluba Metković u Pločama osvojili 13 medalja

 

U Pločama je jučer održano I. kolo Dalmatinske karate lige 2024., na kojem je nastupio 21 klub s 412 natjecatelja.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Karate klub Metković je s 23 natjecatelja u borbama osvojio 13 medalja te su se u ukupnom poretku u borbama plasirali na šesto mjesto, na što utječe i broj natjecatelja, gdje su neki klubovi imali i više od 40 natjecatelja. Natjecanje je otvorio naš sugrađanin, član upravnog odbora Hrvatskog karate saveza Denis Žderić.

Zlatne medalje za Karate klub Metković osvojili su Filip Prusac, Nedjeljko Prusac, Jozo Maslać i Roko Barišić. Srebrene su osvojili Gabrijela Bebić i Mila Vekić, a brončane Ela Bezer, Lucija Jakić, Lovre Lorenco Barišić, Nicole Petković, Ante Leontić, Jakov Nižić i Marko Marković. 

Nastupili su još Ana Maslać, Ena Nižić, Luca Maslać, Mirko Matić, Ana Marija Kapović, Mia Kljusurić, Sara Marević, Matej Marević, Mateo Grmoja i Gabrijel Turudić, od kojih su većina prošli u repasaž i imali borbe za broncu, ali ovaj put falilo je malo sreće.

Karate klub Metković nastavlja nizati uspjehe nakon Kupa Hrvatske te se sprema za sljedeći izazov Prvenstvo Dalmacije, koje će se održati u Splitu početkom svibnja.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici Karate kluba Metković. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content