Učenici i nastavnici SŠ Metković domaćini kolegama iz Italije, Poljske, Bugarske i Portugala te Rumunjske

 

Srednja škola Metković domaćin ovoga je tjedna domaćin učenicima i nastavnicima iz Italije, Poljske, Bugarske i Portugala u okviru Erasmus+ projekta Together we win te učenicima i nastavnicima iz Rumunjske u okviru akreditiranog E+ projekta.

Nerazdvojni_baner
Izazivači_baner

Od 22. do 26. travnja Srednja škola Metković domaćin je u okviru Erasmus+ projekta Mala partnerstva naziva Together we win u kojem će 35 učenika i nastavnika iz Poljske, Italije, Portugala, Bugarske i Hrvatske sudjelovati u raznim ekološkim aktivnostima kako bi ukazali na važnost aktivnog građanstva te obilježili Dan planeta Zemlje. U organizacijskom timu ovog projekta su koordinator Petar Nikolić, pedagoginja Violeta Oršulić te nastavnici Suzana Antonini i Josip Cvitanović.

U okviru Erasmus akreditacije Srednju školu Metković posjetilo je 30 učenika i nastavnika iz Rumunjske koji će se baviti temama sprječavanja vršnjačkoga nasilja.

Koordinator ove aktivnosti je također Petar Nikolić, u suradnji s nastavnicom Madalinom Calotom iz Rumunjske. Projekt sufinancira Europska unija.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content