U Metkoviću održana prva ‘Bila noć’

 

U petak, 19. travnja u Hotelu Narona, u organizaciji Društva prijatelja Hajduka Metković, održana je prva “Bila noć“ u našem gradu, ali i u dolini Neretve.

smotra- baner
smotra- baner

Domaćini su na svečanoj večeri ugostili predstavnike HNK Hajduk Split te brojne prijatelje iz Dubrovnika, Konavala, Stona, Vrgorca, Imotskog, Splita, Zagreba i drugih mjesta. Nazočne su do sitnih noćnih sati zabavljali “Diktatori“ iz Splita i grupa “Preko“ iz Metkovića, a program je vodila naša sugrađanka Romana Gabrić.

Tijekom večeri je predstavljena i retro zastavica, koja je bila poklon za sve prisutne. Grafika sa zastavice je nastala prema stvarnoj fotografiji Hajdukovih navijača u tradicionalnoj neretvanskoj trupi iz 1971. godine, kada je Hajduk osvojio prvenstvo nakon dugih 16 godina. Uzvanicima se na početku uime Hajduka obratio Hrvoje Vuković, bivši igrač i zamjenik voditelja omladinske škole, a nakon njega i predsjednik DPH Metković Jure Jelavić.

Svi prisutni su imali priliku uživati u odličnoj spizi i još boljoj glazbi, a sreću su mogli okušati na bogatoj tomboli, za koju su kupone marljivo prodavale simpatične hostese Maja i Gabrijela.

„Na 1. “Biloj noći“ u Metkoviću okupilo se doslovno i mlado i staro pa je tako najmlađi uzvanik imao tek 4, a najstariji 72 godine – što nas posebno veseli! Na samom kraju, za spomenuti je da je voditeljica svim uzvanicima prenijela pozdrave naših sugrađana koji nisu mogli prisustvovati ovoj svečanoj noći – i to bivšeg igrača Hajduka Stjepana Stipe Ilića, koji je u 7 godina odigrao 219 utakmica za splitske Bile, kao i velikog Hajdukovca i člana DPH Metković fra Josipa Repeše“, objavili su na Facebook stranici DPH Metković.

Dio fotografija prenosimo s Facebook stranice DPH Metković na kojoj možete pogledati opširnu fotogaleriju. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content