Odigrano posljednje kolo 8. MTKviz lige

 

Sinoć je u Boogie baru odigrano posljednje kolo 8. MTKviz lige. Tim povodom, organizatori su poslali izvještaj koji prenosimo u cijelosti.

smotra- baner
smotra- baner

„Sva velika događanja imaju svoj kraj, pa tako smo i mi sinoć odigrali finalno kolo 8. MTKviz lige. I ove godine smo oborili sve moguće rekorde što se tiče nagrada, zabave i vašeg odaziva! Ponovo smo natjerali ekipu iz Guinnessa da se refreša i unese ove nove za neke nedostižne cifre u svoje knjige. Naš kviz je odavno izašao van granica našega grada i postao tema brojnih razgovora. E sad, vrijeme je i da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da ovosezonski kvizovi budu tako genijalni.

Prvo VELIKO hvala našim sponzorima na super nagradama, bez vas to ne bi bilo to! Redom to su: “BOOGIE”, “PIZZERIA MILANO”, “HAM-HAM”, “KINO POBJEDA”, “DOMINIK 91”, “NERETVA BREWVILL”, “PAPAR GRILL“, “MAMA MIA“, “FRATELLI GOURMET BAR“, “GUUC“, “KARLOVAČKO”, “VINA LAGUNA”, “CHARAMANGA”, “BARCAFFE”, “JAMNICA”, “VINA MIJIĆ”, “AUTO MOTO DRLE”, “SLADOLEDI PINGO”, “PRINT POINT”, “JELAŠ”, “STUDIO M“, “FS MILA“. HVALA gradskim portalima: “METKOVIĆ NEWS”, “METKOVIĆ NET” i “METKOVIĆ HR”, koji nas redovito prate te nam daju jednaku važnost kao i svim drugim događanjima u gradu. HVALA našim hostesama IVI, LILI, NADIJI, IVANI, LEONI, PATRICIJI koje su cijelu godinu marljivo ispravljale obrasce, unosile podatke, provlačile se između stolova da bi došle do vaših odgovora slikale i dijelile nagrade. HVALA, Marinu, Roku, Miniju, Juri, Luki, kuharima, ma cijelom osoblju Boogie bara.

I na kraju, najveća zahvala ide vama, našim kvizašima! Hvala vam na povjerenju, što ste prepoznali naš trud i pomogli nam da oborimo brojne rekorde ove godine. Bez vas ovo ništa ne bi bilo moguće! Čestitamo ekipama “Četka i vikleri” i “Jingle Balls” na finalnoj pobjedi, ekipama “Chiquitas” i “Smokovo” na osvojenom drugom i trećem mjestu.

Čestitamo ekipi “Na rubu znanja” na pobjedi ove sezone, ekipi “Kwiz Khalifa” na osvojenom srebru i ekipi “Četka i vikleri” na brončanoj medalji zlatnoga sjaja (ekipa sa najviše pobjeda) na trećem mjestu. Čestitke najboljoj mladoj ekipi “Kahoot” i svim mladim ekipama vi ste naše srce“, poručili su iz MTKviza, a na njihovoj Facebook stranici možete pogledati i opširnu fotogaleriju.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content