UMA Metković – večeras finale Liga Kupa između AMNK Opuzen i MNK Vid

 

Finalnom utakmicom Liga Kupa između AMNK Opuzen i MNK Vid večeras u Gradskoj sportskoj dvorani završava malonogometna sezona 2023./2024. UMA Metković. Utakmica je na rasporedu u 20 sati.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Opuzenu je to četvrto finale, 2014. su bili pobjednici, a 2015. i 2019. su izgubili. Vid će večeras igrati svoje peto finale. Pobjednici Kupa su bili 2017. i 2018. godine.  

Ekipe su ukupno odigrale 20 utakmica u prvenstvu Uma Metković od sezone 2013./14. do danas. Opuzen ima osam pobjeda, Vid sedam, a pet utakmica je završilo neodlučeno. Opuzen je u utakmicama ukupno postigao 46 pogodaka, a Vid 44. U ovoj sezoni ekipe su imale dva susreta. U prvoj je pobijedio Opuzen s 2:0, a druga utakmica ostala je neodlučeno. Opuzen je sezonu završio na drugom mjestu tablice, a Vid na trećem. Važno je napomenuti kako je ekipa Vida već sedam mjeseci bez poraza u UMA ligi. Nakon dva uvodna poraza ove sezone u prvenstvu od prvaka Sv. Roko Podrujnica i Opuzena, nanizali su 20 utakmica bez poraza u prvenstvu i još tri u liga kupu te su ukupno 23 utakmice bez poraza.

Piše: Nikica Medak

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content