NAJAVA – predstava ‘Klaunovske ludorije’ u GKS-u Metković

 

Kazališna družina ‘Ritam igre’ izvest će u Gradskome kulturnom središtu Metković u srijedu, 15. svibnja s početkom u 19 sati predstavu za djecu ‘Klaunovske ludorije’.

smotra- baner
smotra- baner

Cijena ulaznice je 4 eura, a možete ih kupiti svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili uoči predstave.

U središtu radnje su dva klauna, veliki i mali, koji iščekujući predstavu zapravo postaju svjesni da su oni ta predstava. Tijekom predstave postoji stalna interakcija s publikom, pri čemu na scenu izlaze upravo djeca. Uz urnebesan smijeh, opuštenost  i zabavu, predstava nudi svakom djetetu mogućnost da se poistovjeti sa šašavim klaunovima i zajedno s njima kreira neki poseban svijet u kojem su stalno praznici te u kojem nema svađe i nasilja.

Publika za koju je predstava namijenjena su niži razredi osnovne škole i vrtići, a uz djecu mogu je gledati i roditelji te ima i edukativni karakter.

Producirana je krajem 2022. godine prema tekst Jolande Tudor, a uloge tumače profesionalni glumci Ivan Baranović / Anja Ostojić  i Nika Petrović / Davor Pavić.  Predstavu je režirao i dramaturški obradio magistar glume Ivan Baranović, a oblikovanje svjetla i tona obavili su Damir i Miho Dolina.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content