Grad Metković – objavljen Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi

 

Grad Metković objavio je Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi. Korisnici ovog Programa mogu biti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, sa sjedištem odnosno prebivalištem na području grada Metkovića, a koja zadovoljavaju propisane kriterije za pojedine aktivnosti.

smotra- baner
smotra- baner

Sredstva se i ove godine dodjeljuju putem pet mjera – potpore stočarima i pčelarima, potpore za stakleničku/plasteničku proizvodnju, potpore za uvođenje ekološki naprednih metoda u poljoprivrednoj proizvodnji, potpore za nabavu mehanizacije, strojeva i opreme za razvoj primarne poljoprivredne proizvodnje te potpore za poticanje udruživanja poljoprivrednih proizvođača.

Zahtjevi za dodjelu potpora po ovom Javnom pozivu mogu se podnositi od objave poziva 8. svibnja 2024. godine do 17. svibnja 2024. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih za ovu proračunsku godinu.

Zahtjev se dostavlja ISKLJUČIVO POŠTOM, PREPORUČENOM POŠILJKOM, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom korisnika sredstava, na sljedeću adresu:

GRAD METKOVIĆ

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje,

gospodarstvo i fondove EU,

Stjepana Radića 1,

20350 Metković

s naznakom: „JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA U POLJOPRIVREDI“

Tekst javnoga poziva, zahtjev te dodatne informacije možete pogledati na stranici Grada Metkovića.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content