Kapetan RK Metković – Mehanike Antonio Cvitanović se oprostio od aktivnoga igranja rukometa

 

U posljednjem kolu Paket24 Premijer lige, kapetan RK Metković – Mehanike Antonio Cvitanović oprostio se od aktivnoga igranja rukometa.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Cvitanović je u redovima Metković – Mehanike proveo osam godina, a iz Kluba su se oprostili od njega i posebnom porukom na svojim društvenim mrežama.

„Nakon osam predivnih godina, naš kapetan odlučio se povući aktivnog igranja. Teško je opisati koliko je pridonio klubu i svim mlađim momcima koji su oko njega radili. Uvijek je bio spreman pomoći drugom i nikad mu ništa nije bilo teško napraviti za naš klub. Bio je pravi vođa i lider, kako na terenu tako i u svlačionici. I u najtežim situacijama našeg kluba on je bio tu i ostao vjeran. Sve to može opisati našeg kapetana Antonia Cvitanovića. Veliko hvala na svemu i želimo ti puno uspjeha i izvan terena! Kapa do poda“, poručili su iz Kluba.

Od Kluba se oprostio i Cvitanović.

“Jedno veliko hvala svim suigračima kroz sve ove godine, svim trenerima, posebno Filipu Romiću i Jošku Jukiću s kojima sam najdulje surađivao i koji su me prvi i postavili za kapetana prije pet godina. Hvala svim ljudima u klubu, hvala legendi Ćendi, hvala fizioterapeutima, hvala navijačima… Ovih osam godina je doslovno proletjelo, bilo je svega…od borbe za ostanak u 1b ligi, do ulaska u Premijer ligu pred 3000 naših navijača te stabilizacije kluba u najvišem rangu natjecanja. Predstavljati metkovski rukomet, pogotovo kao kapetan ovoliko godina, bila je velika čast, privilegija i obaveza i mislim da još uvijek nisam svjestan da više neću obući crveno-bijeli dres i istrčati na parket naše dvorane, ali odlazim sretan i ponosan jer mislim da sam dao mali doprinos i na neki način se ipak upisao u slavnu povijest metkovskog rukometa. A za dalje, ostajem naravno u Klubu u malo drugačijoj ulozi i nastavljamo dalje s radom“, poručio je Cvitanović.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content