VIDEO: OŠ Stjepana Radića navija za ‘Baby Lasagnu’ i ‘Rim Tim Tagi Dim’

 

U svakom kutku Lijepe Naše vlada prava euforija, ravna onoj nogometnoj. Nestrpljivo se čeka nastup hrvatskog predstavnika Baby Lasagne na Eurosongu.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Svi se nadaju kako će upravo pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ pobijediti na ovogodišnjem Eurosongu, a u prilog nam idu i kladionice koje upravo Marku Purišiću daju najveću šansu za pobjedu. Za Marka, odnosno Baby Lasagnu navijaju mnogi, a između ostaloga i djelatnici te učenici OŠ Stjepana Radića u Metkoviću. U skladu s tim, objavili su i video podrške koji je snimila knjižničarka Ivana Čarapina.

Učenici i djelatnici OŠ Stjepana Radića putem videa poslali su veliku podršku Baby Lasagni i njegovome timu, a posebno bivšemu učeniku škole Luki Grgiću – članu hrvatske delegacije i kreativnome direktoru nastupa.

Pogledajte video.

„I vrapci na grani znaju da je zarazni ritam Rim Tim Tagi Dim zaludio i staro i mlado i da je Baby Lasagna postao pravi fenomen: talentiran, vrijedan, skroman, svjetski, a naš. S nestrpljenjem čekamo veliko subotnje finale, s nadom u pobjedu i dolazak spektakla Eurosonga u Hrvatsku; 35 godina nakon Rive, prvi put nakon samostalnosti Hrvatske.  Bože, daj da tako i bude! Kako bismo bili spremni i zagrijali se za veliko finale, knjižničarka Ivana Čarapina skupila je veselo društvance djelatnika i učenika OŠ Stjepana Radića i snimila spot podrške hrvatskom timu u Švedskoj“, poručili su iz Škole.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content