Gradonačelnik Milan: „Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!“

Metković, 23.10.2020. – S obzirom da je posljednjih dana u Metkoviću zabilježen veći broj oboljelih od koronavirusa, gradonačelnik Dalibor Milan uputio je poruku svim sugrađanima u kojoj je, još jednom, pozvao na oprez te poštivanje epidemioloških mjera i preporuka.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

„Drage sugrađanke i sugrađani,

Prema riječima stručnjaka u tijeku je drugi val pandemije koronavirusa, a posljednjih tjedana zabilježen je veći broj oboljelih i u našemu gradu.

Iako smo od početka pandemije primjer odgovornoga ponašanja, moja dužnost je još jednom vas pozvati na oprez i podsjetiti da koronavirus može biti vrlo opasan po zdravlje svih nas. O koronavirusu se vrlo malo zna, ali poznato je da može ostaviti najgore posljedice na starije osobe i one s kroničnim bolestima. Također, može biti vrlo opasan za osobe s invaliditetom. Upravo njih moramo najviše čuvati!

Znam da vam nedostaje „normalan“ život, ali ovo je vrijeme u kojemu sigurnost i potrebe drugih moramo staviti ispred vlastitih! Moramo raditi i truditi se da se gospodarska aktivnost što normalnije odvija, ali apeliram na sve vas da veća druženja i okupljanja ostavimo za neka bolja vremena, koja će, siguran sam, ubrzo doći. Pokazali smo empatiju, solidarnost i zajedništvo u brojnim neočekivanim situacijama koje su se dogodile u našemu gradu, a u sve nas ne sumnjam ni sada! Samo zajedno možemo zaustaviti pandemiju i što prije izaći iz ove krizne i neočekivane situacije.

Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!“

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content