Mentorska podrška vrtiću u sklopu projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“

 

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, 23. veljače 2021. godine , u sklopu provedbe projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ održana je Mentorska podrška vrtiću u Dječjem vrtiću Metković.

Mentorsku podršku vrtiću održala je Mirjana Bakotić, pedagoginja iz Splita i suradnica Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba. Susret mentorske podrške sastoji se od: opažanja O-O prakse, povratne informacije i grupne refleksije. Opažanje O-O prakse vrši se uz pomoć ISSA instrumentarija – opažaju se sva područja pedagoške prakse te se daje povratna informacija na viđeno.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Cilj Mentorske podrške je opažanje u svrhu davanja prijedloga kako dodatno unaprijediti kvalitetu procesa rada.

Projekt „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020  provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog   socijalnog fonda u stopostotnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content