Centar za poduzetništvo nastavlja suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje

 

Nastavno na dosadašnju uspješnu dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja s nizom prezentacija na temu „Pokreni svoj posao“ koje će se održati online.

Radionice HZZ-a vezane su uz njihov program potpora za samozapošljavanje, a prezentacije Centra za poduzetništvo održavat će se nakon spomenutih radionica. Prezentacije se održavaju za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Osim educiranja, Centar poduzetnicima početnicima besplatno pomaže pri pisanju poslovnih planova za mjeru HZZ-a te im pruža informacije o trenutno otvorenim i najavljenim natječajima za bespovratna sredstva i kreditnim linijama s povoljnim/subvencioniranim kamatnim stopama.

dina_baner
Zemlja loših

Također, nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Vid spomenute suradnje, Centar i HZZ – Područni ured u Dubrovniku pokrenuli su još davne 2009. godine s ciljem poticanja i razvijanja poduzetništva na području Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content