Gradonačelnik Milan ide po novi mandat, kandidat za zamjenika je Robert Doko

 

Prilikom obilaska radova u Jadranskoj ulici gradonačelnik Dalibor Milan istaknuo je svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja.

Prilikom objave kandidature gradonačelnik Milan se zahvalio svim građanima Metkovića na suradnji u protekle četiri godine, koja je doprinijela realizaciji velikih infrastrukturnih projekata na području grada, a time i boljoj kvaliteti života.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

„U ovom četverogodišnjem razdoblju, Metković je zaista bio jedno veliko gradilište. I trenutno se na području grada provode projekti u ukupnoj vrijednosti od 600 milijuna kuna. Mislim da se nikada, ni u novijoj ni u starijoj povijesti grada nije toliko radilo. Našu dužnost smo obnašali časno. Uvijek nam je javni interes bio ispred privatnoga. Svi znate da sam mogao ići i u Hrvatski sabor, ali za razliku od mojih prethodnika, odlučio sam ostati u svome gradu te i dalje želim nastaviti raditi u Metkoviću za dobrobit svih nas. Pozivam sve građane Metkovića da nam pruže još jednu priliku, kako bi i dalje iskreno i odgovorno nastavili upravljati našim gradom“, kazao je gradonačelnik Milan.

HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika bit će aktualni zamjenik Robert Doko, koji tu funkciju obnaša uz Damira Raića. Međutim, zbog izmjene Zakona o lokalnoj i regionalnoj samoupravi, Grad veličine Metkovića može imati samo jednoga zamjenika.

Gradonačelnik Milan se ovom prilikom zahvalio Damiru Raiću te istaknuo kako će on i dalje ostati u njegovom najužem timu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content