„Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment“ – na Ljetnoj sceni predstavljanje romana za djecu autora Damira Hoyke

 

„Pustolovine Tizi Enili: Eksperiment“ naziv je romana za djecu i mlade autora Damira Hoyke koji će biti predstavljen na Ljetnoj sceni GKS-a Metković u utorak, 3. kolovoza s početkom u 20 sati.

Riječ je o prvom romanu planiranoga serijala „Pustolovine Tizi Enili“ koji je namijenjen čitateljima uzrasta od sedam do 18 godina. Koncept je takav da čitatelji putem napete i zabavne akcijske fabule pune preokreta, spontano dolaze do znanja, metoda učenja i ideja za unaprjeđenje svijeta.

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

Glavna junakinja je radoznala desetogodišnja djevojčica Tizi Enili koja s roditeljima, vrhunskim znanstvenicima, živi u gradu Gea na istoimenom otoku te pohađa školu u sklopu znanstvenog instituta kojem je ‘misija’ omogućiti čovječanstvu napredak i kvalitetniji život. U toj se školi naprednim edukativnim metodama nastoji otkrivati i razvijati individualne sposobnosti svakog učenika. Tim sistemom nastoji se doskočiti problemima zbog kojih mnogi vrhunski talenti prolaze ‘ispod radara’ ili, zbog slabe edukacije, ne razvijaju svoje pune potencijale.

Damir Hoyka nagrađivani je hrvatski fotograf s više od 30 godina profesionalnog iskustva. Izlagao je na više od 90 samostalnih i grupnih izložbi, objavio tisuće fotografija, tri fotomonografije, esej o fotografiji „Fotosofia“ i nagrađeni SF roman „Xavia“. Autor je seminara za naprednu fotografiju Fotosofia i fotoportala. Rad mu je fokusiran na područja umjetničke i primijenjene (reklamne) fotografije.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content