Obavijesti za učenike Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića

 

Iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića poslali su obavijesti za učenike vezane za početak nove školske godine. Prenosimo ih u cijelosti. 

“Nastava za sve razrede započinje 6. rujna 2021. godine. Nastava će se odvijati u školi za sve razrede od 1. do 8. razreda sukladno epidemiološkim mjerama i posebnoj organizaciji nastave. Svi učenici obvezni su dolaziti u školu i pridržavati se epidemioloških mjera koje budu propisane na razini škole. I u novoj školskoj godini prvi dan škole sve će naše učenike  dočekati udžbenici , stoga je prvi dan nastave potrebno ponijeti školsku torbu. Jedan se dio udžbenika nasljeđuje od prethodnih generacija učenika, a drugi će dio  biti novi udžbenici koji su već naručeni prema odabiru naših učitelja.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Nastava je  organizirana u dvije smjene, prvi dan nastave 6. rujna 2021. godine smjena A s radom započinje u 7. 30, a smjena B u 13 sati.

UČENICI PRVIH I PETIH RAZREDA

Zbog epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održati uobičajeni načina prozivke. Ovim putem obavještavamo roditelje i učenike  prvih i petih razreda da će najkasnije do 2. rujna biti telefonski obaviješteni o rasporedu po razrednim odjelima učenika prvih i petih razreda u školskoj godini 2021/2022., kao i  novih učenika koji se prvi put upisuju u OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Učenici prvih razreda

Za učenike prvih razreda prijem će se održati u petak, 3 rujna. Molimo vas da dijete dođe u pratnji jednog roditelja na predviđeni ulaz. Potrebno je prije dolaska djetetu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Učenike će na ulazu dočekati ravnateljica i učiteljice. Nakon pozdravnog govora učenici će otići u svoje učionice sa svojom učiteljicom te će ih na klupama dočekati udžbenici i drugi obrazovni materijali.

Glavni ulaz:
1.a- u 8,00 sati
1.b- 9,00 sati
Ulaz za male  (školsko igralište):
1.c- 8,30 sati

Učenici petih razreda
 Za učenike 5. razreda nastava započinje 6. rujna u 7,30 sati (A smjena) i u 13 sati ( B smjena). Roditelji će telefonskim putem biti obaviješteni u kojem je razrednom odjelu njihovo dijete. Na ulazu u škole učenike će dočekati razrednici koji će prozvati učenike. Učenicima će biti podijeljeni udžbenici i drugi obrazovni materijali. Raspored ulaska će biti objavljen na stranici škole.
Sve informacije o specifičnim mjerama za našu školu, organizaciji i početku nastave i svim ostalim stvarima vezanima uz nastavu i školu biti će objavljene na stranici škole kroz idući tjedan”, poručili su iz OŠ don Mihovila Pavlinovića. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content